| نويسنده |
پيغام |
|
mzr
Site Admin
تاريخ عضويت: جمعه 26 مهر 1387, 12:52 pm پست ها : 732 تشکر از دیگران: 23 مرتبه تشکر شده: 83 مرتبه
|
 گزارش تصويري از منطقه حفاظت شده دماوند
_________________ هر درخت گل كه زيب خانهاي است خود معاد و هم جزاي دانهاي است
|
| سه شنبه 30 مهر 1387, 11:19 pm |
|
 |
|
mzr
Site Admin
تاريخ عضويت: جمعه 26 مهر 1387, 12:52 pm پست ها : 732 تشکر از دیگران: 23 مرتبه تشکر شده: 83 مرتبه
|
 Re: گزارش تصويري از منطقه حفاظت شده دماوند
|
| سه شنبه 30 مهر 1387, 11:21 pm |
|
 |
|
mzr
Site Admin
|
 فرسايش سنگهاي سد 
|
| سه شنبه 30 مهر 1387, 11:22 pm |
|
 |
|
عضو که از mzr برای این پست مفید تشکر کرده، عبارتند از: masica |
 |
|
ستایش
محيط بان
تاريخ عضويت: چهارشنبه 5 خرداد 1389, 10:26 pm پست ها : 162 محل سکونت: تهران تشکر از دیگران: 9 مرتبه تشکر شده: 33 مرتبه
|
سلام این عکس هاتونم خیلی قشنگ بودن ولی فکر نمیکنید نامرتبی عکس دسته جمعی دوستان از جذابیت گزارش شما کم کنه.... البته شرمنده قصد جسارت نداشتم در کل نظرم رو گفتم...
_________________ اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری (دکتر علی شریعتی)
|
| چهارشنبه 5 خرداد 1389, 11:06 pm |
|
 |
|
mzr
Site Admin
|
ستایش نوشته است: سلام این عکس هاتونم خیلی قشنگ بودن ولی فکر نمیکنید نامرتبی عکس دسته جمعی دوستان از جذابیت گزارش شما کم کنه.... البته شرمنده قصد جسارت نداشتم در کل نظرم رو گفتم... سلام حق با شماست البته عکس دوستان اداره آبخیزداری دماوند هم بود.
|
| پنج شنبه 6 خرداد 1389, 3:34 pm |
|
 |
|
masica
محيط بان
تاريخ عضويت: جمعه 26 مهر 1387, 9:51 pm پست ها : 261 محل سکونت: ایران تشکر از دیگران: 39 مرتبه تشکر شده: 48 مرتبه
|
ستایش نوشته است: سلام این عکس هاتونم خیلی قشنگ بودن ولی فکر نمیکنید نامرتبی عکس دسته جمعی دوستان از جذابیت گزارش شما کم کنه.... البته شرمنده قصد جسارت نداشتم در کل نظرم رو گفتم... سلام.... ستایش جان همه مزه و خوشگذرونی اردو رفتن به نامرتب بودن و بازیگوشی کردنش هست.... اگه قرار بود همه چی مرتب و سرجاش باشه که میشد مدرسه ..... یه ذره آنتروپی هم لازم ـه همه جا..... 
_________________ "از کجا آغاز کنیم " به من میگویند از درد سخن گفتن کافی است ، درمان چیست ؟ اما ما تاکنون از درد سخن نگفته ایم ، از درد نالیده ایم ،تا درد را نشناسیم نمی توان درمانی تجویز کرد. دکترعلی شریعتی.
|
| شنبه 15 خرداد 1389, 4:48 pm |
|
 |
|
ستایش
محيط بان
تاريخ عضويت: چهارشنبه 5 خرداد 1389, 10:26 pm پست ها : 162 محل سکونت: تهران تشکر از دیگران: 9 مرتبه تشکر شده: 33 مرتبه
|
آخه آنتروپیش زیاد بود.... 
_________________ اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری (دکتر علی شریعتی)
|
| شنبه 15 خرداد 1389, 5:58 pm |
|
 |
|
masica
محيط بان
تاريخ عضويت: جمعه 26 مهر 1387, 9:51 pm پست ها : 261 محل سکونت: ایران تشکر از دیگران: 39 مرتبه تشکر شده: 48 مرتبه
|
_________________ "از کجا آغاز کنیم " به من میگویند از درد سخن گفتن کافی است ، درمان چیست ؟ اما ما تاکنون از درد سخن نگفته ایم ، از درد نالیده ایم ،تا درد را نشناسیم نمی توان درمانی تجویز کرد. دکترعلی شریعتی.
|
| شنبه 15 خرداد 1389, 8:02 pm |
|
 |
|
ستایش
محيط بان
|
آدم باید با نظم باشه آنتروپی معنی نداره... 
|
| دوشنبه 17 خرداد 1389, 8:45 pm |
|
 |
|